Βικτωρία Κατσούρη
PCDG Μέλος

Εκπαίδευση και Κατάρτιση
  • Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου L’ Aquila της Ιταλίας το 2003. Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής ιατρικής το 2012 και στην συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά «Τζάνειο» το 2015 (σύνολο ​διάρκειας 6 μήνες). Είναι κάτοχος πιστοποιητικού επάρκειας στην επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική όπου μετεκπαιδεύτηκε στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Αθηνών, διπλώματος BLS καθώς και μεταπτυχιακού διπλώματος στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα «Άσκηση και Υγεία».
Εμπειρία
  • Εργάστηκε ως Επιμελήτρια ΄Β στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων για 3 έτη και από τον Δεκέμβριο του 2015 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη των Σοφάδων Καρδίτσας καθώς και υποκατάστημα στην πόλη της Καρδίτσας. Τρέφει ιδιαίτερο ιατρικό ενδιαφέρον προς την διαχείριση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη και μεγάλη κλινική εμπειρία. Είναι ιδρυτικό μέλος του Επιστημονικού Φορέα Ιατρικής Μετεκπαίδευσης «Επιλύω», μέλος της Εταιρείας Γενικής Οικογενειακής Ελλάδος <Ιπποκράτη> , της Ελληνίκης Διαβητολογικής Εταιρείας, της European Academy of Teachers in General Practice /Family Medicine <EURACT>, του Ελληνικού Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε. ΚΟ. ΜΕ. Ν. ), του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας από το 2008 και ιδρυτικό μέλος του επιστημονικού φορέα Ελληνικό Δίκτυο Διαβήτη στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας <Ε.Δ.ΔΙ.Π.Φ.Υ>.
Εργασίες - Δημοσιεύσεις
  • Την τελευταία 3 έτοι έχει 3 ανακοινώσεις σε ελληνικά επιστημονικά συνέδρια για τις οποίες έχει λάβει 1 τιμητικό βραβείο, άνω των 40 ομιλιών – διαλέξεων με θέμα το Σακχαρώδη Διαβήτη και έχει συμμετάσχει ως εκπαιδεύτρια σε 8 σχολεία εκπαίδευσης Γενικών ιατρών στη Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη.